Τρόποι Πληρωμής

1. Με μετρητά

Κατά την παράδοση των ρούχων σας, ειδών σπιτιού καθώς και χαλιών που έχετε επιλέξει μέσω της παραγγελίας σας από το καθαριστήριο, μπορείτε να πληρώσετε με τον παραδοσιακό τρόπο, με μετρητά στον καθαριστή κατά την παράδοση.

2. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Κατά την παραγγελία σας, μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η πληρωμή με κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα η χρέωση στην κάρτα σας γίνεται άμεσα. Ο χρήστης που επιλέγει την πληρωμή με κάρτα οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή της τράπεζας Alpha Bank για να ταυτοποιηθεί η συναλλαγή. Στη συνέχεια, επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας και ειδοποιείται για την επιτυχή ή μη έκβαση της συναλλαγής.

Πρόσθετες πληροφορίες - Επεξηγήσεις
α) Πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία πληρωμής με πιστωτική κάρτα; Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής. Η πληρωμή δεν γίνεται απευθείας στο e-cleaning αλλά ο χρήστης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή της τράπεζας β) Τι είναι το πεδίο CVC / CVV που μου ζητείται; Το πεδίο CVC / CVV βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας και είναι ένας τριψήφιος αριθμός.
γ) Τι γίνεται αν γίνει κάποιο λάθος κατά την πληρωμή
Σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία η συναλλαγή, έχει καταγραφεί από εμάς και δεν πρόκειται να χαθούν τα χρήματά σας . Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη, ελέγχεται και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν χρήματα.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, ηEveryPayείναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

"Recognizing the importance of electronic payment security, EveryPay is a licensed Payment Institution by the Bank of Greece (Decision No. 280/3 / 23-7- 2018 GG B 3010 / 25-7-2018), and manages securely card payment transactions, in accordance with the regulatory framework of the card transaction security management standard. Everypay is certified in accordance with the PCI DSS compliance standards. All Everypay services are made through secure connections with 256bit SSL certificates. EveryPay also supports the ability to use the 3D Secure service, an additional security token for VISA & MasterCard. The Payer then has to enter his personal secret code to complete the transaction successfully”.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν εξυπηρετηθεί* η παραγγελία σας και έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα σάς επιστρέφονται. Η επιστροφή γίνεται από το e-cleaning η οποία και φέρει την μοναδική ευθύνη για την επιστροφή των χρημάτων στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε. Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται σ' αυτή την περίπτωση για την επιστροφή χρημάτων.

Όροι σύμβασης

Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους και έχει την ευθύνη να ενημερώνει άμεσα το κείμενο το οποίο αναφέρεται στους όρους συναλλαγής όταν αποφασίζεται οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με τους όρους.

*Το e-cleaning είναι υπεύθυνο για την άμεση μετάδοση της παραγγελίας στο καθαριστήριο το οποίο και είναι υπεύθυνο για την αποδοχή, παραλαβή και παράδοσή της. Η μη εξυπηρέτηση παραγγελίας συνίσταται στη μη παραλαβή της παραγγελίας από το καθαριστήριο από διαπίστωση έλλειψης υπηρεσίας ή αδυναμία του καθαριστηρίου να εξυπηρετήσει την παραγγελία και συνεπώς στην αδυναμία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και σε καμία περίπτωση δεν εννοείται η μη ικανοποίηση του πελάτη με την παραγγελία εκτός και αν παραβιάζονται οι σχετικές διατάξεις.