Πολιτική Απορρήτου

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε συσκευές, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για τους σκοπούς που περιγράφονται παρακάτω. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας για τους εν λόγω σκοπούς. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέστε ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

  • Ακριβή δεδομένα γεω-εντοπισμού και ταυτοποίηση μέσω σάρωσης συσκευής
  • Εξατομικευμένες διαφημίσεις, μετρήσεις διαφημίσεων και περιεχομένου, πληροφορίες για το κοινό και δημιουργία ή βελτίωση προϊοντων
  • Αποθήκευση ή και πρόσβαση στα δεδομένα μιας συσκευής
  • Ειδικοί σκοποί

Ειδικοί σκοποί Αποτροπή απάτης ή άλλης παράνομης δραστηριότητας

Για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια, να προλαμβάνουν τις απάτες και να εντοπίζουν σφάλματα, οι συνεργάτες μας μπορούν: Να διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα διαβιβάζονται με ασφάλεια . Να εντοπίζουν και να αποτρέπουν κακόβουλες, δόλιες, μη έγκυρες και παράνομες δραστηριότητες. Να φροντίζουν για τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία των συστημάτων και των διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης και ενίσχυσης της απόδοσης των συστημάτων και των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται για επιτρεπόμενους σκοπούς Οι συνεργάτες μας δεν μπορούν: Να διεξάγουν για αυτόν τον σκοπό άλλες εργασίες επεξεργασίας δεδομένων που επιτρέπονται για διαφορετικό σκοπό. Σημείωση: Τα δεδομένα που συλλέγονται και χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια, την πρόληψη της απάτης και τον εντοπισμό και αφαίρεση σφαλμάτων από τον υπολογιστή ενδέχεται να περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά συσκευής που αποστέλλονται αυτόματα για αναγνώριση, ακριβή δεδομένα γεωγραφικής κατανομής και δεδομένα που λαμβάνονται με ενεργή σάρωση χαρακτηριστικών συσκευής για αναγνώριση χωρίς ξεχωριστή αποκάλυψη ή /opt in.


Τεχνικοί λόγοι

Για να εμφανίζουν πληροφορίες και να ανταποκρίνονται σε τεχνικά αιτήματα, οι συνεργάτες και προμηθευτές μας μπορούν: Να χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP ενός χρήστη για να εμφανίσουν μια διαφήμιση μέσω διαδικτύου. Να απαντούν στην αλληλεπίδραση ενός χρήστη με μια διαφήμιση στέλνοντάς τον σε μια σελίδα προορισμού. Να χρησιμοποιούν τη διεύθυνση IP ενός χρήστη για να εμφανίσουν περιεχόμενο μέσω διαδικτύου. Να απαντούν στην αλληλεπίδραση ενός χρήστη με συγκεκριμένο περιεχόμενο στέλνοντάς τον σε μια σελίδα προορισμού. Να χρησιμοποιούν δεδομένα σχετικά με τον τύπο της συσκευής και την ικανότητά της να εμφανίζει διαφημίσεις ή περιεχόμενο (π.χ. για να προβάλουν το κατάλληλο μέγεθος διαφημιστικού κειμένου ή το αρχείο του βίντεο σε μορφή που υποστηρίζεται από τη συσκευή) Οι προμηθευτές δεν μπορούν: Να διεξάγουν για αυτόν τον σκοπό άλλες εργασίες επεξεργασίας δεδομένων που επιτρέπονται για διαφορετικό σκοπό Λήψη και χρήση χαρακτηριστικών συσκευών που απεστάλησαν αυτόματα για ταυτοποίηση

Η συσκευή σας μπορεί να διακρίνεται από άλλες συσκευές βάσει των πληροφοριών που αποστέλλει αυτόματα, όπως η διεύθυνση IP ή ο τύπος του προγράμματος περιήγησης. Λήψη και χρήση χαρακτηριστικών συσκευών που απεστάλησαν αυτόματα για ταυτοποίηση. Δημιουργήστε ένα αναγνωριστικό χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα από μια συσκευή για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, π.χ. Διεύθυνση IP, συμβολοσειρά χρήστη- παράγοντα. Χρησιμοποιήστε ένα τέτοιο αναγνωριστικό για να επιχειρήσετε να επαναπροσδιορίσετε μια συσκευή. Οι συνεργάτες και προμηθευτές μας δεν μπορούν: Να δημιουργήσουν ένα αναγνωριστικό χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω ενεργής σάρωσης συσκευή για ειδικά χαρακτηριστικά, π.χ. εγκατεστημένη γραμματοσειρά ή οθόνη χωρίς χωριστή επιλογή συμμετοχής των χρηστών για χαρακτηριστικά αναγνώρισης με ενεργή σάρωση συσκευής. Να χρησιμοποιήσουν ένα τέτοιο αναγνωριστικό για να επαναπροσδιορίσετε μια συσκευή.


Δεδομένα που συλλέγουμε Τονίζεται ότι σε καμία περίπτωση η παροχή από μέρους σας των προσωπικών σας δεδομένων δεν είναι υποχρεωτική. Αυτό σημαίνει ότι με δική σας προαίρεση μας παρέχετε κάθε φορά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που κατ ́ ελάχιστον χρειάζονται για την ορθή και αποτελεσματική παροχή εκείνης της υπηρεσίας την οποία επιθυμείτε κάθε φορά να λάβετε από αυτήν. Διευκρινίζεται ότι για οποιονδήποτε λόγο μη χορήγηση εκ μέρους σας εκείνων των προσωπικών δεδομένων, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «μη υποχρεωτικά», σε καμία περίπτωση δε δύναται να οδηγήσει σε άρνηση παροχής της υπηρεσίας την οποία επιθυμείτε να λάβετε από αυτήν και συνδέεται με τα εν λόγω μη υποχρεωτικά προσωπικά δεδομένα.

Γενικά, επεξεργαζόμαστε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων: Στοιχεία επικοινωνίας και ταυτοποίησης, όπως όνομα, διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επειδή πρέπει να γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε και για ποιο λόγο ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

Δεδομένα τοποθεσίας όπως Διεύθυνση, Ταχυδρομικός Κώδικας, Πόλη, Χώρα, Γεωγραφικό μήκος, Γεωγραφικό πλάτος, διότι είναι απολύτως απαραίτητα για για την παράδοση της παραγγελίας σας και την εκ μέρους σας λήψη των υπηρεσιών μας.

Δεδομένα προφίλ (βασικά δεδομένα):, τα οποία χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για τις υπηρεσίες μας.

Πληροφορίες συσκευής και δεδομένα πρόσβασης, όπως αναγνωριστικό συσκευής, λειτουργικό σύστημα και αντίστοιχη έκδοση, ώρα πρόσβασης, πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση στο διαδίκτυο (διεύθυνση IP) για τεχνικούς λόγους έγκαιρη ανίχνευση ύποπτης συμπεριφοράς και την αποφυγή ζημιών.

Πληροφορίες παραγγελίας όπως ιστορικό παραγγελιών, επιλεγμένα εστιατόρια, τιμολόγια, αναγνωριστικό παραγγελίας, σχόλια σχετικά με παραγγελίες, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής, διεύθυνση παράδοσης και επιτυχείς παραγγελίες για να παρέχονται οι υπηρεσίες μας και για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Οι σχετικές πληροφορίες θα κατασταθούν ανώνυμες όταν ζητήσετε διαγραφή ή όταν το προφίλ σας γίνει ανενεργό για να συνεχίσουμε να τις χρησιμοποιούμε σε ανώνυμη μορφή και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.


Στοιχεία και τρόπος πληρωμής, όπως ψευδωνυμοποιημένες πληροφορίες πιστωτικής κάρτας προκειμένου να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των πληρωμών σας και να τις αντιστοιχίσουμε στις παραγγελίες που έχετε καταχωρίσει.


Ασφάλεια και Προσωπικά Δεδομένα Το e-cleaning δηλώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια ως προς την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των Πελατών της. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα δεν απαιτεί από τους επισκέπτες την αποκάλυψη προσωπικών τους στοιχείων. Ζητείται από τους Χρήστες να καταχωρίσουν προσωπικά τους δεδομένα, μόνο στην περίπτωση που επιθυμούν να εγγραφούν στην Εφαρμογή ή στην Ιστοσελίδα για να κάνουν χρήση των Υπηρεσιών του e- cleaning.


Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Σε περίπτωση εγγραφής των Χρηστών στην Εφαρμογή ή στην Ιστοσελίδα, το e- cleaning συλλέγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα των Χρηστών, όπως αναφέρονται παραπάνω, σύμφωνα με τις διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ήτοι τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου («Γενικός Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων»), και την Ελληνική Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν (εφεξής «η Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων»), και κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στον παρόντα όρο. Ειδικότερα, το e-cleaning επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν οι Χρήστες για την δημιουργία Λογαριασμού ή/και για την ολοκλήρωση των παραγγελιών τους, καθώς και τα στοιχεία των παραγγελιών και συναλλαγών των Χρηστών με το e-cleaning, όπως αυτά περιέχονται, μεταξύ των άλλων, στις Φόρμες παραγγελίας και στα Έντυπα Παράδοσης που χρησιμοποιούνται για την παροχή των Υπηρεσιών. Το e-cleaning επεξεργάζεται τα ως άνω προσωπικά δεδομένα των Χρηστών προς το σκοπό παροχής των Υπηρεσιών και εκτέλεσης των συναλλαγών των Χρηστών με το e-cleaning , επιβεβαίωσης και ταυτοποίησης του Χρήστη όποτε αυτό απαιτείται και για σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Οι νόμιμες βάσεις της ως άνω επεξεργασίας είναι η εκτέλεση των συμβάσεων/παραγγελιών που καταρτίζει το e-cleaning με τους Χρήστες η λήψη μέτρων κατ’ αίτηση των Χρηστών πριν από τη σύναψη σύμβασης, η συμμόρφωση του e-cleaning με νομικές υποχρεώσεις της και η ικανοποίηση των εννόμων συμφερόντων του e-cleaning και όσα παραπάνω αναφέρονται. Όπως παραπάνω προβλέπεται, εφόσον επιθυμεί ο Χρήστης, δύναται να παράσχει, σε χωριστό πεδίο, τη συναίνεσή του στη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων από το e-cleaning ή/και από συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, με σκοπό την ενημέρωσή του για προϊόντα/ υπηρεσίες τους, έχοντας δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής του οποτεδήποτε, χωρίς ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων που βασίστηκε στη συναίνεσή του πριν από την ανάκλησή της. Τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών καθίστανται προσιτά και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από τους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του e- cleaning , οι οποίοι τα επεξεργάζονται αποκλειστικά για την εκπλήρωση των ως άνω σκοπών, και σε καμία περίπτωση προς ίδιον όφελος. Περαιτέρω, ορισμένα από τα ως άνω προσωπικά δεδομένα καθίστανται προσιτά και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από εξωτερικούς συνεργάτες του e- cleaning (Καθαριστήρια,Ταπητοκαθαριστήρια κλπ), όποτε αυτό απαιτείται για την εκπλήρωση των ως άνω σκοπών. H εταιρία e-cleaning τηρεί και επεξεργάζεται τα ως άνω προσωπικά δεδομένα των Χρηστών για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση των ως άνω σκοπών, τη συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις της και την υπεράσπισή της έναντι τυχόν νομικών αξιώσεων. Μετά το πέρας του ως άνω χρονικού διαστήματος προβαίνει στη διαγραφή των ως άνω προσωπικών δεδομένων των Χρηστών. Με την επιφύλαξη συγκεκριμένων εξαιρέσεων, προϋποθέσεων και περιορισμών που προβλέπονται στην Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων, οι Χρήστες μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης, διαγραφής των ως άνω προσωπικών δεδομένων καθώς και το δικαίωμα φορητότητας αυτών. Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ανωτέρω αναφερομένων δικαιωμάτων, το e-cleaning λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο για την έγκαιρη ικανοποίηση του αιτήματος, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα και υπό τις προϋποθέσεις της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων, ενημερώνοντας τον Χρήστη γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματος, ή για τους λόγους που εμποδίζουν την εκ μέρους του Χρήστη άσκηση ή και την ικανοποίηση ενός ή περισσοτέρων εκ των ως άνω αναφερομένων δικαιωμάτων σύμφωνα με τη Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων. Περαιτέρω, οι Χρήστες έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφόσον θεωρούν ότι η επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων αντίκειται στη Νομοθεσία περί Προσωπικών Δεδομένων. Εάν οι Χρήστες έχουν απορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων ή αν επιθυμούν να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους, μπορούν να επικοινωνούν με του e-cleaning , στο email:support@e- cleaning.gr. Τρίτοι Ποτέ δεν παρέχουμε τα δεδομένα σας σε μη εξουσιοδοτημένα τρίτα μέρη. Ωστόσο, στο πλαίσιο των εργασιών μας, λαμβάνουμε υπηρεσίες από παρόχους υπηρεσιών δίνοντάς τους περιορισμένη και αυστηρά ελεγχόμενη πρόσβαση σε ορισμένα από τα δεδομένα μας. Ωστόσο, προτού διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα σε αυτές τις εταιρίες-εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας, κάθε μεμονωμένη εταιρεία υποβάλλεται σε έλεγχο. Όλοι οι παραλήπτες δεδομένων πρέπει να πληρούν τις νομικές απαιτήσεις σχετικά με την προστασία δεδομένων και να αποδείξουν το επίπεδο προστασίας των δεδομένων με τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέσα. Πάροχοι υπηρεσιών Χρησιμοποιούμε διαφορετικούς εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων για τις καθημερινές μας δραστηριότητες επεξεργασίας. Αυτοί επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του άρθρου 28 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και δεν έχουν καμία αξίωση σχετικά με αυτά. Παρακολουθούμε τους εκτελούντες την επεξεργασία και συνεργαζόμαστε μόνο με αυτούς που πληρούν τα υψηλές απαιτήσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων που θέτουμε. Επειδή χρησιμοποιούμε διαφορετικούς εκτελούντες επεξεργασία δεδομένων τους οποίους μπορεί να μεταβάλλουμε κατά διαστήματα, δεν είναι εφικτό να εντοπιστούν συγκεκριμένοι παραλήπτες προσωπικών πληροφοριών. Ωστόσο, αν σας ενδιαφέρει, θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες του(ων) εκτελούντος(ων) επεξεργασία που χρησιμοποιείται τη δεδομένη περίοδο, κατόπιν αιτήματος.

Τρίτα μέρη

Εκτός από τους εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων, συνεργαζόμαστε επίσης με τρίτους, στους οποίους διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά δε δεσμεύονται από τις οδηγίες μας. Αυτοί είναι, για παράδειγμα, οι σύμβουλοί μας, ή οι φοροτεχνικοί που λαμβάνουν τα στοιχεία σας από εμάς βάσει συμβολαίου και επεξεργάζονται αυτά τα δεδομένα για νομικούς λόγους ή για να προστατεύσουν τα συμφέροντά μας. Σε καμία περίπτωση δεν πωλούμε ή ενοικιάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας.


Cookies

Το e-cleaning έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies για τη διευκόλυνση και τη λειτουργία των Υπηρεσιών μέσω της Ιστοσελίδας. Τα cookies είναι μικρά ηλεκτρονικά αρχεία, τα οποία αποστέλλονται από μία διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές των χρηστών και να διευκολύνουν την πρόσβασή τους σε αυτές. Το e-cleaning χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία του Χρήστη στην Ιστοσελίδα της, καθώς και για να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες των Πελατών, ενώ σε κάθε έξοδό τους από την Ιστοσελίδα, διαγράφονται αυτόματα.


Δικαιώματα Χρηστών

Οι Χρήστες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τον υπεύθυνο εκ μέρους του e- cleaning για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και σας δηλώνουμε ότι μόνη πηγή πρόσληψης των εν λόγω δεδομένων αποτελούν οι εκ μέρους σας καταχωρήσεις. Σας δηλώνουμε ότι έχετε το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας και το e-cleaning θα παράσχει τέτοια πρόσβαση σε περίπτωση σχετικού αιτήματος σας. Έχετε το δικαίωμα τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται και τυγχάνουν επεξεργασίας εκ μέρους μας να είναι ακριβή και για το λόγο αυτό το e-cleaning σας παρέχει τη δυνατότητα να ανανεώνεται τα σχετικά στοιχεία και να διορθώνεται τυχόν σφάλματα καταχώρησης αυτών. Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων και το e-cleaning θα προβεί στη σχετική διαγραφή μετά την παρέλευση του μέγιστου χρόνου διατήρησης και επεξεργασίας αυτών που είναι απαραίτητος για την παροχή των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση σκοπών που εμπίπτουν στις προβλεπόμενες εξαιρέσεις διαγραφής σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό. Έχετε το Δικαίωμα να ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων που έχετε καταχωρήσει στο e-cleaning και να τα διαβιβάσετε σε τρίτο.